Search
Close this search box.

Automatizăm agricultura

Robot agricol Agrointelli

Roboții agricoli fabricați de Agrointelli pot fi folosiți în multe feluri, putând fi folosiți pentru diverse sarcini pe câmp, în orice sezon agricol. Roboții versatili sunt echipați cu o priză de putere standard în 3 puncte, făcându-i potriviți pentru majoritatea uneltelor de lucru utilizate astăzi. Pentru că robotul este controlat de un program de calculator, nu depinde de un șofer uman: calculează și navighează singur pe baza unor date predefinite, urmând traseul optim în teren. Soluție sigură: o serie de caracteristici de siguranță vă garantează că puteți lăsa munca pe teren pentru Robotti.

Echipat cu un motor diesel modern

Roboții agricoli Agrointelli sunt echipați cu motoare diesel Kubota moderne, care oferă o soluție perfectă din punct de vedere de reparații și piese de schimb.

Soluții de precizie

Roboții agricoli sunt echipați cu GPS, robotul știe exact de unde să înceapă și chiar reglează automat distribuția greutății între roți.

Automatizare de vârf

Roboții nu necesită resurse umane. Din datele introduse și folosind GPS, calculează și planifică traseul lucrării și apoi urmează traseul pentru a finaliza lucrarea.

Robotul Agrointelli

Robot agricol

Lucrați fără resurse umane în weekend și sărbători într-un mod sigur, precis și modern.