Search
Close this search box.

Despre noi - Prezentarea noastră

Am fondat compania noastră în 2008 sub numele UMWELT Környezetvédelmi Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Iroda Kft. Inițial, compania noastră s-a ocupat de importul de panouri solare și alte tehnologii prietenoase cu mediul, dar criza economică ne-a împiedicat dezvoltarea în această direcție. Din 2010, am început să câștigăm popularitate odată cu introducerea unei tehnologii inovatoare de îmbunătățire a drumurilor, care nu este încă răspândită în Ungaria, în primul rând în rândul primăriilor locale, companiilor comunale și silviculturii.

Această activitate include vânzarea de utilaje aferente și prestarea de servicii. Aceste două domenii au definit direcția în continuă evoluție a companiei noastre, de-a lungul căreia ne putem lăuda cu sute de clienți mulțumiți, în primul rând din sectorul comunal.

În cadrul serviciilor noastre, pe lângă disciplina inginerească completă, întreprindem renovarea drumurilor și canalelor de apă pluvială într-un mod inovator și ecologic, cu o echipă de construcție de încredere în spatele nostru. În 2016, am deschis un nou front și am devenit un participant activ în Programul Național Economic Extern, în urma căruia ne-am deschis propriile companii și birouri în Voivodina, Transcarpatia, Transilvania și Slovacia, vizând în primul rând clienții din domeniul agricol.

Datorită activității noastre de piață în Bazinul Carpatic, am lansat sute de produse de la 17 producători maghiari de mașini, pe care am dori să le consolidăm în viitor!

Pentru noi, satisfacția clienților este primordială, de aceea noi ne gândim pe termen lung.

Considerăm ca misiunea noastră este servirea de calitate al bazei noastre actuale de clienți, resp. creșterea clienților mulțumiți.

În ciuda situației de pandemie, credem în necesitatea aprofundării relațiilor umane personale, folosind, bineînțeles, opțiunile de comunicare online disponibile.

Observăn cu atenție schimbările din mediul economic, acceptăm sugestiile și ideile de dezvoltare ale pieței, pe care încercăm să le punem în practică. Abordarea de sistem și loialitatea angajaților noștri față de compania pe care ne străduim să o servim sunt importante pentru noi. Nu în ultimul rând, am formulat ca obiectiv viitor aprofundarea umană și economică a relațiilor maghiar-maghiare.

În ceea ce privește viitorul, este cert că lumea este în continuă schimbare, și doar o echipă matură poate răspunde eficient schimbării. De aceea continua educarea și păstrarea colegilor noștri este cel mai important lucru pentru noi!