Search
Close this search box.

TRANSAGRAR MACHINE Agricultură Forestier Comunale Încărcătoare

Grupul nostru de companii se ocupă cu producția și vânzare de utilaje agricole și forestiere, cu un accent deosebit pe asigurarea faptului ca produsele noastre includ cele mai moderne utilaje, dar și care au dovedit performanță de-a lungul timpului. Avem o grijă deosebită pentru a servi pe deplin partenerii noștri, cum ar fi găsirea de proiecte, consiliere profesională privind selectarea echipamentului potrivit, furnizarea de piese etc. Printre partenerii noștri puteți găsi producători cunoscuți, pe care i-am ales în funcție de penetrarea pe piață și de fiabilitate, pe lângă cunoștințele și impresiile personale. În acest fel, putem garanta un fundal stabil de piese și de service al mașinilor și sculelor timp de decenii.

De ce să alegeți compania noastră?

Dezvoltare dinamică

Ne dezvoltăm în mod constant produsele și ofertele, asigurându-ne că oferim o soluție completă pentru clienții noștri.

Valori rale

Lucrăm doar cu parteneri reali de dezvoltare cu un background serios și în continuă evoluție, creând valori reale.

Fundal stabil

Este extrem de important pentru noi să avem un background stabil pentru clienții noștri, prin urmare ne pregătim în mod constant colegii și ne îmbunătățim resursele.

Fiabilitate

Avem la dispoziție stocurile disponibile imediat și colegii cu experiență, chiar dacă aveți o întrebare sau o problemă.

De asemenea, asistăm persoane fizice și IMM-uri în proiecte de achiziție de bunuri în Ungaria, România, Croația, Ucraina și Slovacia.

Considerăm că asistența eficientă poate fi implementată în persoană, prin urmare operăm birouri și site-uri în 6 regiuni din 5 țări cu personal local.

ȚĂRI
0
REGIUNI
0
INDUSTRII
0

PERSONALUL NOSTRU CALIFICAT ESTE DISPONIBIL.