Search
Close this search box.

Serviciile noastre

Construcții de drumuri

Portofoliul de servicii al companiei noastre include servicii de construcții și reparații drumuri cu construcția acostamentului asociat și șanțurilor de scurgere a apelor pluviale.

Pe lângă tehnologiile tradiționale, folosim tehnologia MUMGÉP extrem de prietenoasă cu mediul și rentabilă. Esența tehnologiei este, pe scurt, că materialul suprafețelor de drum existente (macadam, pietros, umplut cu grohotiș etc.), suprafețe rutiere cu găuri, crăpături, de 25-30 cm grosime, zdrobite în o fracțiune dată (0-60) și amestecată în suprafața drumului (la fața locului) restructurată pentru a crea o nouă suprafață de drum. Compactarea corectă este o condiție prealabilă pentru atingerea capacității ideale de încărcare.

Ca urmare, economisim lucrările de terasament inutile ale producției de suprafață a drumului, costurile de transport ale acestora, precum și achiziționarea, transportul și împrăștierea materialelor (piatră zdrobită) pentru fundații noi din tehnologia producției tradiționale a fundațiilor rutiere, ceea ce face ca tehnologia să fie semnificativ mai rapid și mai rentabil.

Consultanță

Pentru a servi pe deplin clienții noștri, oferim consultanță pentru proiecte cu ajutorul partenerilor noștri experimentați în redactarea acestora. Fie că este vorba de construcție de drumuri sau de achiziție de utilaje, nu ezitați să ne contactați.