Search
Close this search box.

Scarificator

Dispozitivele noastre de slăbire a substratului sunt cele mai bune modele, care sunt mai durabile decât alte modele similare datorită designului și materialelor lor. Construcția ramei este cu 20-25% mai puternică, ceea ce face ca atât afânarea subsolului, cât și afânarea la adâncime medie să fie o soluție mai durabilă pe termen lung. Un alt avantaj major al produselor MAGNUS este faptul că acestea au fost îmbunătățite continuu până la forma lor actuală, pe baza feedback-ului fermierilor. Produse fabricate în Ungaria, cu o aprovizionare continuă cu piese. Răsfoiți gama noastră de modele și găsiți soluția ideală pentru mașina și ferma dumneavoastră.

Scarificatoarele sunt unelte care modifică structura solului fără a-l roti, folosind unelte de diferite forme și modele. În funcție de adâncimea la care sunt afânate straturile de sol, un subsolator poate fi un scarificator mediu (25-50 cm) sau un scarificator adânc (50-90 cm). Scarificatorii devin din ce în ce mai importanți în pregătirea solului, deoarece sunt perfecți pentru a crea o legătură între stratul superior și subsol, pe lângă faptul că îmbunătățesc structura solului. Utilizarea lor îmbunătățește capacitatea solului de a absorbi apa și permite sistemului radicular în creștere să pătrundă mai adânc în sol.

Printre modelele din stocul nostru, veți găsi cele mai comune lățimi de lucru din prezent, precum și o varietate de modele în mai multe dimensiuni de lamă.

Scarificator de adâncime mare MAGNUS VIATOR V

Scarificator

Scarificator de adâncime mare MAGNUS VIATOR GRANDIS V

Scarificator

Scarificator de adâncime mare MAGNUS VIATOR VII

Scarificator

Scarificator de adâncime mare MAGNUS VIATOR GRANDIS VII

Scarificator

Scarificator de adâncime mare MAGNUS VIATOR IX

Scarificator

Scarificator de adâncime mare MAGNUS VIATOR GRANDIS IX

Scarificator

Scarificator de adâncime medie MAGNUS VICTOR

Scarificator

Scarificatoare: Îmbunătățiți Calitatea Solului pentru Recolte Sănătoase

Scarificatoarele sunt proiectate pentru a penetra adânc în sol și a îndepărta stratul de chașchetă și mușchi, astfel îmbunătățind aerarea, drenajul și absorbția apei de către rădăcini. Prin aceasta, se creează un mediu propice pentru o creștere sănătoasă a plantelor, îmbunătățindu-se calitatea solului și randamentul culturilor. Unul dintre avantajele majore ale scarificatoarelor este că pot fi ajustate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de sol și cerințe agricole. Indiferent dacă aveți o grădină mică sau o exploatație agricolă extinsă, scarificatoarele noastre pot răspunde nevoilor dvs. și vă pot ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

Eficiența este un alt aspect cheie al scarificatoarelor. Acestea sunt echipate cu caracteristici inovatoare și tehnologie avansată pentru a asigura o funcționare optimă și o eficiență sporită. Utilizarea scarificatoarelor vă permite să economisiți timp și efort în procesul de pregătire a solului pentru plantare.

Siguranța este o preocupare importantă și în cazul scarificatoarelor. Acestea sunt fabricate din materiale durabile și rezistente pentru a asigura o utilizare sigură și fiabilă. În plus, scarificatoarele sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și întreținut, oferindu-vă o experiență agricolă eficientă și plăcută.

În concluzie, scarificatoarele reprezintă o soluție indispensabilă pentru îmbunătățirea calității solului și obținerea recoltelor sănătoase. Alegeți scarificatoarele de la Transagrar.ro și beneficiați de avantajele lor în activitatea agricolă. Contactați-ne astăzi și transformați calitatea solului pentru recolte de succes!