Keresés
Close this search box.

Altalajlazitó

Az altalajlazító eszközeink között a legjobb konstrukciókat találja, melyek kialakításukból és anyaghasználatukból adódóan strapabíróbbak, mint más hasonló kivitelű modellek. A vázszerkezet 20-25%al erősebb, így hosszabbtávra tartósabb megoldásként tekinthetünk mind a mélytalaj lazítókra, mind a középmélylazítókra. A MAGNUS termékek másik nagy előnye, hogy gazdák visszajelzései alapján folyamatos fejlesztésnek köszönhetően érték el jelenlegi formájukat. Magyar gyártású termékek, melyek alkatrész ellátottsága folyamatos. Nézzen szét az általunk forgalmazott típusok között és találja meg a munkagépe és gazdasága számára ideális megoldást.

A talajlazítók azon eszközök, melyek a talaj szerkezetét forgatás nélkül változtatják meg különböző alakú és felépítésű szerszámaik segítségével. Attól függően, hogy mekkora mélységben lazítják fel a talajrétegeket lehet egy altalajlazító középlazítók (25-50cm), vagy mélytalajlazító (50-90cm). A lazítók a talaj előkészítésében egyre nagyobb szerepet kapnak, mivel a talajszerkezet javításán felül a termőréteg és az altalaj közötti kapcsolat megteremtésére tökéletesek. Használatukkal a talaj vízbefogadó képessége javul, a növekvő gyökérzet könnyebben hatol a mélyebb rétegekbe.

A készletünkön található modellek között a manapság leggyakoribb munkaszélességek mellett a több késszámban különböző modellt is talál.

MAGNUS VIATOR V mélytalajlazító

Altalajlazitó

MAGNUS VIATOR GRANDIS V mélytalajlazító

Altalajlazitó

MAGNUS VIATOR VII mélytalajlazító

Altalajlazitó

MAGNUS VIATOR GRANDIS VII mélytalajlazító

Altalajlazitó

MAGNUS VIATOR IX mélytalajlazító

Altalajlazitó

MAGNUS VIATOR GRANDIS IX mélytalajlazító

Altalajlazitó

MAGNUS VICTOR középmélylazító

Altalajlazitó