Keresés
Close this search box.

Szolgáltatásaink

Útépítés

Cégünk szolgáltatási portfóliójába tartozik az útépítés és útjavítás szolgáltatás a hozzá tartozó padka- és csapadékelvezető árkok építésével rendezésével.

A hagyományos technológiák mellett a MUMGÉP rendkívül környezetbarát és költséghatékony technológiáját alkalmazzuk. A technológia lényege röviden összefoglalva, hogy a már meglévő útalapok (makadám, köves/sziklás, törmelékkel töltött stb.), kátyús, repedezett útfelületek anyagát a helyszínen, 25-30 cm vastagságban, adott frakcióra (0-60) összezúzva és keverve az úttükörben (helyszínen) újra struktúrálva új útalapot készítünk. Az alap ideális teherbírásának eléréséhez elengedhetetlen feltétel a megfelelő tömörítés.

Ebből adódóan a hagyományos útalap készítés technológiájából megtakarítjuk az úttükör készítés felesleges földmunkáit, azok szállítási költségeit, valamint új alaphoz szükséges anyagok (zúzottkő) beszerzését, tükörbe történő szállítását, elterítését, ennek köszönhetően lényegesen gyorsabb és költséghatékonyabb a technológia.

Tanácsadás

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében pályázati tanácsadást végzünk tapasztalt pályázatíró partnereink közreműködésével. Akár útépítésről, akár gépbeszerzésről van szó, keressenek bennünket bizalommal.