Keresés
Close this search box.

Agritelli Robotti

Modell neve: 150D

Típus: Mezőgadasági robot

Tökéletes megoldás nehezebb szántóföldi munkákra, ahol külső TLT meghajtás szükséges. Például vetés, gyomírtás, fűnyírás, rotorválás motoros boronálás és permetezés.

A Robotti gyakorlatilag egy autonóm munkagép-hordozó, amely használatával automatizálható a legtöbb mezőgazdasági és kertészeti feladat. Egy olyan dízel erőgép, mely a megszokott hárompontos vonószerkezettel van szerelve és szabványos mezőgazdasági munkageszközökkel egészíthető ki a különböző szántóföldi feladatok elvégzéséhez, gyakorlatilag az év bármely szakában. Tehát a Robotti a talajelőkészítési munkálatoktól a betakarításig egy kiváló munkaerő lehet bármely gazdaság számára.

A gép súlya kevesebb mint 3000 kilogramm, ebből adódóan használata minimálisra csökkenti a talajtömörödés kockázatát és a talajszerkezetből adódó károkat. A robot kevesebb mint fele akkora súllyal rendelkezik, mint egy hasonló teljesítményű traktor, ez pedig a talajtömörödés csökkentésével magasabb hektáronkénti terméshozamot eredményez.

Kialakításából adódóan zéró fordulatra képes, vagyis egy fix pont körül is meg tud fordulni, így szűk térben is meg tud fordulni.

A Robotti 150D két 75 lóerős Kubota dízelmotorral van felszerelve A Kubota motorok megbízhatóságuk, alkatrész ellátottságuk és szerelhetőségük miatt manapság a legjobb megoldások között vannak számontartva. A két motorból az egyik motor a kerekek meghajtását és a külső hidraulikarendszert működését szolgálja, a másik a másik motor a kardán hajtásért felelős, azaz a TLT csonkot üzemeltető hidraulikus szivattyút közvetlenül hajtja a 75 lóerős Kubota motor.

A ROBOTTI 150D szabvány 3 pontos függesztő rendszerrel és TLT csonkkal van szerelve, ami azt jelenti, hogy összekapcsolható a teljesen átlagos eszközökkel is, így a szezon során a legtöbb mezőgazdasági munkát képes elvégezni.

A Robotti számos biztonsági intézkedéssel ellátott modell, így rábízható az önálló terepmunka. GPS-el szerelt, ami nem csak az ideális munka útvonal megtervezését, hanem a 4 keréken történő súlyeloszlatást is automatizáltan jelenti. A robot súlykompenzál és mindig pontosan tudja, hogy hol van. Autonóm vezérlő szoftvere kiszámítja a megadott adatok alapján az ideális útvonalat, majd követi azt végrehajtva a feladatot.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Agritelli Robotti galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!