Search
Close this search box.

Robot agricol Agrointelli 150D

Nume model: 150D

Tip: Robot agricol

Perfect pentru lucrări mai grele pe teren unde este necesară o unitate de priză externă. De exemplu, semănat, combaterea buruienilor, cosit, grapă cu motor rotativ și erbicidare.

Robotti este, în esență, un transportator autonom de utilaje care poate fi utilizat pentru a automatiza majoritatea sarcinilor agricole și horticole. Este un utilaj cu motor diesel echipat cu dispozitivul obișnuit de prindere în trei puncte și poate fi dotat cu unelte agricole standard pentru a efectua o varietate de lucrări pe câmp, practic în orice perioadă a anului. Astfel, de la pregătirea solului până la recoltare, Robotti poate fi un cal de bătaie excelent pentru orice fermă.

Utilajul cântărește mai puțin de 3.000 de kilograme, astfel încât utilizarea sa reduce la minimum riscul de compactare a solului și de deteriorare a structurii acestuia. Robotul cântărește mai puțin de jumătate din greutatea unui tractor de putere comparabilă, ceea ce duce la o producție mai mare la hectar prin reducerea compactării solului.

De asemenea, este proiectat pentru întoarcere zero, ceea ce înseamnă că se poate roti în jurul unui punct fix, astfel încât să se poată întoarce în spații înguste.

Robotti 150D este echipat cu două motoare diesel Kubota de 75 CP Motoarele Kubota sunt considerate a fi printre cele mai bune soluții actuale datorită fiabilității, disponibilității pieselor și ușurinței de instalare. Dintre cele două motoare, un motor este responsabil pentru acționarea roților și pentru funcționarea sistemului hidraulic extern, în timp ce celălalt este responsabil pentru acționarea cardanului, adică pompa hidraulică care acționează butucul TLT este acționată direct de motorul Kubota de 75 CP.

ROBOTTI 150D este echipat cu un sistem standard de prindere în 3 puncte și cu un dispozitiv de prindere TLT, ceea ce înseamnă că poate fi conectat la un utilaj complet standard, permițându-i să efectueze majoritatea lucrărilor agricole în timpul sezonului.

Robotti este un model cu o serie de măsuri de siguranță, astfel încât să vă puteți baza pe munca independentă pe teren. Dotat cu GPS, ceea ce înseamnă nu doar planificarea traseului ideal de lucru, ci și distribuția greutății pe cele 4 roți. Robotul este compensat cu greutatea și știe întotdeauna exact unde se află. Software-ul său de control autonom calculează traseul ideal pe baza datelor introduse și apoi îl urmărește pentru a finaliza sarcina.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Robot agricol Agrointelli 150D Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!