Keresés
Close this search box.

Automatizáljuk a gazdálkodást

Agrointelli mezőgazdasági robot

Az Agrointelli által gyártott mezőgadasági robotok sokoldalúan használhatóak, többféle feladatra alkalmazhatóak szántóföldeken, bármely gazdálkodási szezonban. A sokrétűen alkalmazható robotok szabványos 3 pontos TLT-vel vannak szerelve, ebből adódóan a legtöbb ma használtos munkaeszközzel használhatóak. Mivel a robotot számítógépes program vezérli, így az nem függ emberi vezetőtől: előre megadott adatok alapján kiszámítja és navigálja saját magát, követve az optimális útvonalat a terepen. Biztonságos megoldás: számos biztonsági elem szavatolja, hogy nyugodtan ráhagyhassuk a terepmunkát.

Modern dízelmotorral szerelve

Az Agrointelli mezőgazdasági robotok modern Kubota dízelmotorokkal vannak szerelve, melyek mind megbízhatóságuk, mind szervizelhetőségük és alkatrész ellátottságuk végett tökéletes megoldást nyújtanak.

Precíziós megoldások

A mezőgazdasági robotok GPS-el vannak szerelve, a robot induláskor pontosan tudja hol van, sőt a kerekek közti súlyeloszlatást is automatikusan állítja be.

Automatizálás csúcsfokon

A robotok nem igényelnek semmilyen emberi erőforrást. A megadott adatokból és a GPS segítségével kiszámítja és megtervezi a munka útvonalát, majd követve az útvonalat elvégzi a munkát.

Agrointelli Robotti

Mezőgadasági robot

Emberi erőforrás nélküli munkavégzés hétvégén és ünnepnapokon is, biztonságos precíz és modern formában.