Search
Close this search box.

Zürn 170 Combină

Nume model: 170

Tip: Mașină de recoltat teren mare

ZÜRN 170 este în prezent una dintre cele mai puternice combine de recoltat din lume. Fără compromisuri, combina cu suprafață mare este convingătoare prin versatilitatea sa.

Performanță ridicată, nivel ridicat de puritate a cerealelorr și timp de inactivitate scurt pentru un randament ridicat și performanță zilnică maximă.
Preluare fără probleme a recoltei prin intermediul transportorului înclinat, chiar și la cele mai mari randamente ale parcelei.
Treierat si curățare cu suprafața mare de separare, 3 scuturătoare stând și o suprafață mare, sită pentru performanțe maxime.
Ventilatoare transportoare puternice pentru transportul optim al cerealelor și autocurățarea rapidă a mașinii după modificări de calitate.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Zürn 170 Combină Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!