Keresés
Close this search box.

Zürn 170

Modell neve: 170

Típus: Nagy telek kombájn

A ZÜRN 170 jelenleg a világ egyik legerősebb parcella kombájnja. Kétségek nélkül a nagyparcellás kombájn meggyőző a sokoldalú felhasználása.

  • A nagy parcellakombájnra jellemző a magas szemtisztaság-érték rövid üresjárati idővel és nagy áteresztő képességgel a maximális napi teljesítmény elérése érdekében.
  • Problémamentes terménybehordás a ferde felhordó segítségével sűrű parcella telítettség mellett is.
  • Cséplőszerkezet és tisztítás nagy elválasztófelülettel, 3 állványos rázógéppel és egy nagy szitafelülettel a maximális teljesítmény érdekében.
  • Erőteljes szállítóventilátorok az optimális gabonaszállításhoz és a gép gyors, gabonatiszta öntisztulásához minőségváltás után.

A ZÜRN 170 jelenleg a világ egyik legerősebb parcella kombájnja. A nagy parcella-kombájn kompromisszumok nélkül meggyőzi a sokoldalú felhasználást terméspróbáknál, nagy parcelláknál és mindenféle szaporításnál.

  • Nagyon kényelmes kabin, a mérlegrendszerre jellemző a rövid mérési idő valamint a magtartályra a nagy kapacitás a hosszú és zökkenőmentes munkanapok elérése érdekében.
  • Kifejezetten parcellakombájnnak tervezve, nem beszélünk semmilyen kompromisszumról, mint az utólag átalakított hagyományos kombájnok esetében.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Zürn 170 galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!