Search
Close this search box.

Zürn 150-EC Combină

Nume model: 150-EC

Tip: Combină EasyClean

ZÜRN 150-EC este o adevărată mașină de reproducere. Când puritatea recoltei este primordială, combina EasyClean își arată punctele forte. Cu conceptul complet nou de treierat, mașina de treierat pură ZÜRN 150-EC îndeplinește cerințele pentru pre-propagare.

Cu noul concept EasyClean, timpul total de curățare a combinei este redus la doar 10 minute între recoltarea parcelelor.

Cu sistemul EasyClean, care este concav în partea de sus, recolta curge prin tamburul de treierat, care se rotește în direcția opusă unității de treierat standard. Pentru acces rapid și usor la mecanismul de treierat, concavul poate fi deschis în câțiva pași simpli.

  • Curățarea rapidă și ușoară a întregii mașini de recoltat pentru o libertate totală de amestecare între parcele în doar 10 minute.
  • Nou concept de treierat cu concav de treierat superior: fluxul de recoltă prin tamburul de treierat care se rotește în sens opus.
  • Acces rapid la mecanismul de treierat: concavul poate fi deschis în câțiva pași simpli.
  • Separarea poate fi scoasă din mașină fără unelte cu un agitator cu suprafață mare.
  • Canalele de treierat și curățare sunt complet vizibile și pot fi verificate pentru reziduri.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Zürn 150-EC Combină Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!