Keresés
Close this search box.

Zürn 150-EC

Modell neve: 150-EC

Típus: EasyClean kombájn

A ZÜRN 150-EC egy igazi tenyészgép. Amikor a termés tisztasága a legfontosabb, az EasyClean parcella kombájn megmutatja erősségeit. A teljesen új cséplőkoncepcióval a ZÜRN 150-EC tiszta cséplőgép megfelel az előszaporítás követelményeinek.

Az új EasyClean koncepcióval a kombájn teljes tisztításának ideje a parcella betakarítása között mindössze 10 percre csökken.

A tetején homorú EasyClean rendszernél a termény átfolyik a cséplődobon, amely a szokásos cséplőegységhez képest ellenkező irányban forog. A cséplőszerkezethez való gyors és egyszerű hozzáférés érdekében a konkáv néhány egyszerű lépésben felnyitható.

Ha a termés tisztasága a legfontosabb, az EasyClean parcella kombájn megmutatja erősségeit. A teljesen új cséplőkoncepcióval a Sauber ZÜRN 150-EC cséplőgép megfelel az előszaporítás követelményeinek, hogy a betakarítás során teljesen keveredésmentes legyen.

Az új EasyClean koncepció mindössze 10 percre csökkenti a kombájn teljes tisztításához szükséges időt a parcella betakarítások között – egy jól begyakorolt ​​csapat ezt a munkát még gyorsabban tudja elvégezni.

A felső homorú EasyClean rendszernél a terményáramlás a cséplődobon keresztül történik, amely a szokásos cséplőszerkezethez képest ellenkező irányba forog. A cséplőszerkezethez való gyors és egyszerű hozzáférés érdekében a cséplőkonkáv néhány egyszerű lépésben felhajtható.

 

A teljes betakarítógép gyors és egyszerű tisztítása a parcellák közötti keveredéstől való teljes szabadságért mindössze 10 perc alatt.
Új cséplési koncepció felső cséplőkonkávval: a terményáramlás az ellenkező irányba forgó cséplődobon keresztül történik.
Gyors hozzáférés a cséplőszerkezethez: a konkáv néhány egyszerű lépésben felnyitható.
Szétválasztás a gépből szerszám nélkül kihúzható nagy felületű rázógéppel.
A cséplő- és tisztítócsatornák teljesen láthatóak, és ellenőrizhetők a maradékanyagok szempontjából.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Zürn 150-EC galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!