Search
Close this search box.

Tocător crengi ARTSTEEL XPF-80

Nume model: XPF-80

Tip: Tocător crengi

Acest tip funcționează în mod tradițional (angrenajele sunt unse), cu un total de trei osii. Este echipat cu 6 cuțite din oțel extrem de rezistente.

Pe cea de-a treia punte, ceea ce oferă deja o trecere, este echipată o curea trapezoială cu disc de diametrul de 300 mm, ce este 35 kg și totodată funcționează ca un volant, se crează o încetinire în total de cinci ori, ceea ce protejează tractorul și crește cuplul. Întreținerea angrenajului trebuie verificată și unsă la fiecare 25-30 de ore de funcționare. Există o oprire electronică de urgență pe partea laterală a buncărului.

Capacitate maximă a tipurilor de crengi:

  • 70 mm din lemn de rășinoase proaspăt tăiat
  • Lemn tare proaspăt tăiat 60mm; Lemn tare uscat 50 mm
  • Crengi în bucăți/lungimea copacului între 6-12 cm
  • Producția sa pe oră este de aprox. 5-6 m3.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Tocător crengi ARTSTEEL XPF-80 Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!