Keresés
Close this search box.

ARTSTEEL XPF-80 ágdaraboló

Modell neve: XPF-80

Típus: ágdaraboló

Ez a típus hagyományosan működik (zsírban járnak a fogaskerekek), összesen három tengelyes kivitelben. 6 darab késsel van szerelve, amelyek rendkívül erős acélból készülnek.

A harmadik tengelyre ami már eleve egy áttétel biztosít, szerelve van még egy 300 mm átmérőjű ékszíjtárcsa, ami 35 kg és egyben lendítőkerékként is funkciónál, összesen ötszörös lassítás keletkezik, ami rendkívüli módon kíméli a traktor hajtását ezen kívül növeli a nyomatékot. A fogaskerekek karbantartása 25-30 üzemóránként ellenőrizni kell és zsírozni. Az adagolótölcsér oldalán elektronikus vészleállító található.

Gallytípusok maximum befogadóképessége

  • Frissen vágott puhafából 70 mm
  • Frissen vágott keményfából 60mm; Száraz keményfa 50 mm
  • Darabolt gallyak/fa hossza 6-12 cm közötti
  • Óránkénti teljesítménye kb. 5-6 m3.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

ARTSTEEL XPF-80 ágdaraboló galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!