Search
Close this search box.

Grubere Omikron

Nume model: ORG

Tip: mai multe tipuri

Gruberele produse de Omikron Kft. sunt potrivite pentru cultivarea miriștilor, precum și pentru pregătirea solului și pregătirea patului de semințe până la o adâncime de lucru de 30 cm. Construcția colțurilor: lamă rezistentă la uzură întărită cu o inserție vidia, sape laterali (aripi) întăriți cu lățime de 240 mm și o extensie înșurubată cu turnantă răsucită. Ansamblul de sapă de mai sus asigură amestecarea buruienilor de mulci și a rezidurilor de tulpină în sol. Dinții au o distanță de 420 mm și o suprapunere de 85 mm, ceea ce asigură că buruienile cu tulpini puternice sunt tăiate la toată lățimea de lucru.

Tulpini de sapă și clemele tulpinilor de sapă de pe cadru sunt de calitate Hardox 400. Tijele cuțitului sunt încărcate cu arc, în caz de utilizare intensă tija cuțitului împreună cu suportul complet se închide din cauza suprasarcinii arcului. O nivelatoare cu disc Bellota cu două tăișuri sau cu o singură tăiș cu reglare în adâncime pentru a nivela brazdele deschise de dinți asigură un teren corect plat în fața tăvălugului de cultivare. Vă recomandăm Gruberele cu 2 tipuri de role de tăvălugi:

Cu tăvălug inelar
Rulat din fier unghiular cu diametrul de 600 mm, distanță de 100 mm
Poate fi atașat la un arbore din segmente
Echipat cu curățător de unghi reglabil

ORG-2,2ORG-3ORG-3,8H
Număr cuțite579
Lățime de lucru (m)2,233,8
Putere necesară (CP)100-120150-180200-250
Greutate (kg)120016502700
Adâncime de lucru (cm)5. – 25.5. – 25.5. – 25.
Tip cuțiteSape tip aripi cu arc sau cuțiți sape aripi cu bolț forfecare
Cuțit frontalÎntărită cu uzură Vidia
Tip tăvălugInelar sau Cambridge
Tip conectarePurtat
TipCadru fixCadru fixCu închidere hidraulică

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Grubere Omikron Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!