Keresés
Close this search box.

Omikron Gruberek

Modell neve: ORG

Típus: Több típus

Az Omikron Kft. által gyártott Gruberek alkalmasak tarlóhántásra, illetve 30 cm munkamélységig talajelőkészítésre, magágykészítésre is. Kapák felépítése: Vídiabetéttel erősített kopásálló orrkés, 240 mm széles erősített oldalazó (szárny) kapák és beforgató lemezzel ellátott csavart beforgató toldat. Fenti kapaösszeállítás biztosítja a mulcs gyom, szármaradvány megfelelő talajba keverését. Kapák osztástávolsága 420 mm, átfedésük 85mm, ezáltal biztosított az erős szárú gyomok kivágása is teljes munkaszélességben.

Kapaszárak illetve a vázszerkezeten lévő kapaszár felfogó csomólemezek Hardox 400 minőségűek. Késszárak rugós biztosításúak, erőteljes igénybevétel esetén a késszár komplett tartóval együtt a rugó túlterhelés hatására felcsuklik. Kapák által nyitott barázdák egyengetésére mélységállítási lehetőséggel ellátott dupla illetve a széleken szimpla Bellota tárcsás egyengető biztosítja az elmunkáló henger előtt a megfelelő sík talajt. 2 típusú elmunkáló hengerrel ajánljuk a Grubereket:

  • Ékgyűrűs elmunkálóval
  • Szögvasból hengerített 600mm átmérőjű, osztása 100mm
  • Szegmensekből tengelyre fűzhető
  • Állítható szögállítású tisztítóval szerelve
 ORG-2,2ORG-3ORG-3,8H
Kések száma579
Munkaszélesség (m)2,233,8
Erőgépigény (LE)100-120150-180200-250
Súly (kg)120016502700
Munkamélység (cm)5-255-255-25
Kések típusaRugóztatott szárnyas kapák vagy nyírócsavaros szárnyas kapák
OrrkésVídia kopóval erősített
Elmunkáló típusaÉkgyűrűs vagy Cambridge
Gépkapcsolat módjaFüggesztett
KivitelFix vázasFix vázasHidraulikusan csukható

 

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Omikron Gruberek galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!