Search
Close this search box.

Greble rotative purtate Umwelt URR/A

Nume model: URR/A

Tip: mai multe tipuri

URR/A dispune atât de funcțiile unui utilaj de împrăștiat fânul, cât și de al unei greble. Datorită raporturilor de transmisie și designului dublu al utilajului, acesta este capabil să ridice, să aerisească, să împrăștie și să formeze un rând. Roțile tandem au ca rezultat urmărirea corectă a terenului chiar și pe terenuri denivelate.

Mașina multifuncțională permite producerea de furaje curate, de înaltă calitate și fără murdărie. Structura cadru armat, deschiderea și închiderea hidraulică a rotoarelor, lățimea de lucru variază între 4-5 metrii în funcție de procesul de lucru ce urmeaza a fi efectuat, lățime de transport este 330 cm, numar brațe 6 + 6, număr piepteni 2 sau 3 buc/braț, putere necesară min. 40 CP, greutate 380 sau 430 kg, deschidere și închidere hidraulică, cu arbore cardanic.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Greble rotative purtate Umwelt URR/A Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!