Keresés
Close this search box.

Umwelt Függesztett rotációs rendképzők URR/A

Modell neve: URR/A

Típus: Több típus

Az URR/A modellben a rendterítők és rendképzők funkciói egyaránt megtalálhatóak. A munkaeszköz a rotorok áttételeinek és dupla kialakításának köszönhetően képes a kaszált rend felszedésére, levegőztetésére, szétterítésére és egy sor rend képzésére.Tandem kerekei egyenetlen talajon is megfelelő talajkövetést eredményeznek.

Többfunkciós munkagép szennyeződésmentes, jó minőségű, tiszta takarmány előállítását teszi lehetővé. Erősített vázszerkezet , rotorok hidraulikus nyitása-zárása , munkaszélesség az elvégzendő munkafolyamat függvényében 4-5 méter között változik , szállítási szélesség 330 cm , karok száma 6+6 db , fésűk száma 2 vagy 3db/kar , erőgépigény min. 40 LE , súlya 380 vagy 430 kg , hidraulikusan nyitható-csukható , kardántengellyel.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Umwelt Függesztett rotációs rendképzők URR/A galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!