Search
Close this search box.

Greble cu rotor dublu URR

Nume model: URR

Tip: mai multe tipuri

Greblele URR N cu rotor dublu se caracterizează printr-o structură robustă al cadrului, design cu rotor dublu și întreținere minimă. În ciuda lățimii mari de lucru, roțile de susținere din spate controlabile oferă o bună manevrabilitate, un diametru mic de rotire pentru mașină și urmăresc în mod optim traseul tractorului.

Rotoarele pot fi acționate simultan sau independent. Lățimea rândului centrat poate fi reglată fără trepte din cabina tractorului cu control hidraulic. Numărul mare de brațe, diametrul mare al rotorului și roțile tandem ale acestuia vă permit să lucrați eficient chiar și pe terenuri denivelate. Utilizarea arborilor cardanici speciali „Y-drive” cu unghi înalt reduce sarcina pe arbori. Furcile și greblele cu două rotoare nu intră în contact cu solul, astfel încât furajul este bogat în energie și fără murdărie, toate acestea putând fi realizate cu o muncă economică.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Greble cu rotor dublu URR Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!