Keresés
Close this search box.

Umwelt Függesztett dupla rotoros rotációs rendképző URR

Modell neve: URR

Típus: Több típus

Az URR N kétrotoros rendképzőket robusztus vázszerkezet, dupla rotoros kialakítás, minimális karbantartási igény jellemzi. Nagy munkaszélessége ellenére a vezérelhető hátsó támkerekek jó manőverezhetőséget, kis fordulókört biztosítanak a munkagépnek, a vontató nyomtávját pedig optimálisan leköveti.

A rotorok egyszerre, illetve egymástól függetlenül, külön-külön is üzemképesek. A középre rakott rend szélessége fokozatmentesen hidraulikus vezérléssel a traktor fülkéjéből állítható. A karok magas száma, a nagy rotorátmérő és a rotorok tandem kerekei még egyenetlen talajon is lehetővé teszik a hatékony munkavégzést. A speciális „Y-meghajtás” nagy hajlásszögű kardántengelyek alkalmazásával, csökken a tengelyek terhelése. A két rotoros rendképző villái, gereblyéi nem érintkeznek a talajjal, ezért a takarmény energiában dús és szennyeződésmentes, mindez gazdaságos munkavégzés mellett érhető el.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Umwelt Függesztett dupla rotoros rotációs rendképző URR galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!