Search
Close this search box.

Ferăstraie cu bandă Artsteel XVF

Nume model: XVF-600 FULL

Tip: ferăstrău cu bandă

Ferăstrăul electric cu bandă orizontală artSteel XVF-600 este proiectat pentru utilizare industrială de înaltă performanță. Cadrul ce alcătuiește mașina este din oțel de 5 mm. Echipat cu nivelatori pentru utilizare ușoară pe orice teren. Datorită designului acest utilaj poate fi folosit cu ușurință. Lungimea elementelor poate fi demontată în elemente de șină de 2,5 metri, astfel încât lungimea totală a celor trei elemente este de 7,5 metri. Avansarea, mișcarea orizontală și verticală a capului de tăiere sunt manuale, dar dacă este necesar, putem adăuga căruciorul de mișcare hidraulică ce a fost special conceput pentru acest scop.

Mașina este echipată cu un motor de 5,5 kW și protecție completă la atingere pentru a asigura o muncă rapidă, sigură și de înaltă calitate. Capacitatea sa de bușteni este de 80 cm. Este important să știți că piesele ferăstrăilor noastre cu bandă sunt fabricate în întregime de compania noastră, astfel încât vă putem asigura o aprovizionare continuă dacă este necesar. Din punct de vedere al zonelor de utilizare, este utilizat pe scară largă, pe lângă gospodării, ferme mici, depozite de lemne și ferme de cherestea, îl recomandăm și pentru uz comunal.

TipLungimea elementelor (mm)Număr elemente (buc)Putere motor (kW)Capacitate de încărcare bușteni (cm)Greutate (kg)
XVF-600 FULL250035,580490

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Ferăstraie cu bandă Artsteel XVF Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!