Keresés
Close this search box.

Artsteel XVF Szalagfűrészek

Modell neve: XVF-600 FULL

Típus: Szalagfűrész

Az artSteel XVF-600 fekvő villanymotor szalagfűrész nagyteljesítményű, ipari felhasználásra készült. A gépet alkotó váz lemezének anyaga 5mm acél. Szintezőkkel ellátva, hogy bármilyen terepen könnyedén használható legyen. A gép beállítása kialakításánál fogva szintén egyszerű. A sín tagokra szétszedhető a tagok hosszúsága egyenként 2,5 méter, így a három tag összhossza 7,5 méter. Előtolása, valamint a vágófej vízszintes és függőleges mozgatása egyaránt manuális, de igény esetén kérhető elektromosan is a mozgató kocsit speciálisan erre a célra lett kialakítva.

A gép 5,5 kW teljesítményű motorral, teljes érintésvédelemmel ellátva biztosítja a gyors, biztonságos és minőségi munkavégzést. Rönkbefogadó képessége 80 cm. Fontos tudnia, hogy szalagfűrészeink alkatrészeit teljes mértékig cégünk gyártja, így szükség esetén folyamatos utánpótlással tudunk szolgálni Önnek. Felhasználsi területeit tekintve széles körben alkalmazható, tanyák, kisebb gazdaságok, tüzépek, fatelepek mellett lakossági felhasználásra is ajánljuk.
TípusTagok hossza (mm)Tagok száma (db)Motorteljesítmény (kW)Rönkbefogadó képesség (cm)Súly (kg)
XVF-600 FULL250035,580490

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Artsteel XVF Szalagfűrészek galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!