Search
Close this search box.

Cultivatoare Omikron cu adaptor de îngrășăminte lichid

Tip: mai multe tipuri

Peste tot putem citi și experimenta vremea extremă, lunile mai uscate de vară. În unele cazuri, cantitatea adecvată de îngrășământ solidă aplicată lângă rânduri nu mai poate ajunge la starea disponibilă plantei și nu poate fi utilizată corespunzător. Îngrășământul lichid poate fi o soluție la această problemă. Cultivatoarele noastre pot fi echipate și cu un adaptor potrivit pentru împrăștierea îngrășământului lichid.

Deoarece timpul este, de asemenea, o valoare investită, vrem să economisim și aceasta, astfel încât sistemul este potrivit pentru auto-încărcare rapidă fără nici un alt ajutor al mașinii. Îngrășământul poate fi aplicat pe frunză, cu efect rapid, sau în sol, acoperindu-l imediat pentru a minimiza pierderile prin evaporare. Aparatul poate fi echipat cu ambele sisteme de aplicare, astfel încât să puteți alege modul de completare cu nutrienți. Cantitățile aplicate sunt controlate de computer, proporționale cu viteza, oferind feedback asupra fluxului de curent și chiar și cantitatea aplicată poate fi ajustată manual din mers.

Componentele adaptorului de lichid:

Fabricat din tehnologie de rotație de 660 sau 1100 litri cu suport pentru rezervor din plastic de înaltă rezistență
Filtru de aspirație, filtru de presiune
POMPĂ ITALIANĂ ANNOVI REVERBER
Pompa este potrivită și pentru umplere
Aplicație proporțională controlată de computer BRAVO180
Unitate de control al presiunii și al volumului
Echipat cu sistem anti-picurare
Opțional: aplicarea solului cu îngrășământ foliar sau dublu
Doza de aplicare de la 60 l/ha la 420 l/ha pentru cultivatorul cu 6 rânduri și 10 km/h
Mașina poate fi echipată cu un ansamblu de îngrășământ foliar reglabil pe înălțime (până la 30 cm – 80 cm), care poate fi folosit pentru a controla distanța dintre rânduri sau pentru a pulveriza planta cu îngrășământ foliar.

ORS-6/3 FMORS-8/3 FM
Număr rânduri cultivate6 (5 întregi 2 jumătăți)8 (7 întregi 2 jumătăți )
Lățime de lucru (m)56,4
Lățime de transport (m)3,33,3
Putere necesară (CP)82110-120
Greutate fără încărcare (kg)12401440
ÎnchidereHidraulicHidraulic
Cadru auxiliarroți 10,75×15,3 10PR

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Cultivatoare Omikron cu adaptor de îngrășăminte lichid Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!