Keresés
Close this search box.

Omikron sorközművelő kultivátorok folyékony műtrágyaszóró adapterrel

Típus: Több típus

Mindenhol a szélsőséges időjárásról, az egyre szárazabb nyári hónapokról olvashatunk, és tapasztalhatjuk is. A sor mellé juttatott megfelelő mennyiségű szilárd műtrágya adott esetekben már nem tud a növény számára elérhető állapotba kerülni, megfelelően hasznosulni. A folyékony műtrágya megoldást jelenthet erre a problémára. Kultivátoraink felszerelhetők folyékony műtrágya szórására alkalmas adapterrel is.

Mivel az idő is egy befektetett érték, ezzel is takarékoskodni szeretnénk, így a rendszer gyors önfeltöltésre is alkalmas egyéb gépi segítség nélkül. A műtrágyát ki lehet juttatni a levélre, gyors hatást elérve, vagy a talajba, egyből betakarva a párolgási veszteség minimalizálása érdekében. A gép felszerelhető mind a két kijuttatási rendszerrel is, így átszerelés nélkül lehet tápanyag utánpótlási módot választani. A kijuttatott mennyiségek számítógéppel vezéreltek, sebesség arányosan, visszajelzést adva a pillanatnyi átfolyásról, valamint még kézzel állítható menet közben a kijuttatott mennyiség.

Folyékony adapter részegységei:

  • 660 vagy 1100 literes rotációs technológiával készült, nagy szilárdságú műanyag tartály tartóval
  • Szívószűrő, nyomószűrő
  • ANNOVI REVERBERI OLASZ SZIVATTYÚ
  • Szivattyú alkalmas a feltöltésre is
  • BRAVO180 Computerrel vezérelt sebességarányos kijuttatás
  • Nyomás és mennyiségszabályozó egység
  • Csepegés gátlóval szerelve
  • Választható: Talajba juttató, lombtrágya szerelvényezéssel vagy dupla
  • Kijuttatható mennyiség 6 soros kultivátor és 10km/h esetén 60 l/ha-tól 420 l/ha-ig

Szerelni lehet a gépet állítható magassággal szerelt lombtrágya szerelvényezéssel (30cm – 80cm-ig), amellyel a sorköz gyomirtását, illetve a növény lombtrágyával történő permetezését lehet elvégezni.

 ORS-6/3 FMORS-8/3 FM
Művelt sorok száma6 (5 egész 2 fél)8 (7 egész 2 fél)
Munkaszélesség (m)56,4
Szállítási szélesség (m)3,33,3
Erőgépigény (LE)82110-120
Súly feltöltés nélkül (kg)12401440
CsukásaHidraulikusHidraulikus
Segédváz10,75×15,3 10PR kerekekkel szerelt

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Omikron sorközművelő kultivátorok folyékony műtrágyaszóró adapterrel galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!