Search
Close this search box.

Cultivatoare Omikron cu adaptor de îngrășăminte de 300kg

Tip: mai multe tipuri

Cultivatoarele noastre echipate cu un adaptor de îngrășământ de 300 kg sunt disponibile pe 3, 4, 6 rânduri. Tip sape: sape cu arc sau sape rigide. În cazul versiunii rigide, plăcile de umplere sunt adăugate la mașină GRATUIT.

Versiunile cu 3 și 4 rânduri cu cadru fix, versiunile cu 6 rânduri pot fi închise hidraulic. Punctele de articulare sunt cu bucșe si pot fi unse, iar posibilitatea de tractare asigura o muncă precisă pe termen lung.

Roțile mici sunt roți elastice de cauciuc cu autocurățare, cu rulmenți cu bile. Sistem de dozare italian Gaspardo mini-max. Este alimentat de la sol printr-o roată stea, asigurând o aplicare proporțională.

Cantitatea de îngrășământ aplicată este de 40 – 240 kg/ha.

ORS/OMS-3MORS/OMS-4MORS/OMS-6/3M
Număr rânduri cultivate346
Lățime de lucru (m)2,33,15
Lățime de transport (m)2,33,33,3
Putere necesară (CP)454582
Greutate (kg)440830980
Tip cadruCadru fixCadru fixÎnchidere hidraulică
Tip sapeSape cu arc italian Bianchi tratate termic sau versiune rigidă, la care adăugăm și plăcile de umplere
OpțiuniUnitate de protecție noroi

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Cultivatoare Omikron cu adaptor de îngrășăminte de 300kg Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!