Keresés
Close this search box.

Omikron sorközművelő kultivátorok 300kg műtrágyaszóró adapterrel

Típus: Több típus

3, 4, 6 soros kivitelben készülnek 300kg műtrágya adapterrel szerelt kultivátoraink. Kapák típusa: rugóskapás vagy merevszárú kapás. Merevkapás változat esetében a töltögető lapokat GRÁTISZ adjuk a géphez.

3 és 4 soros kivitel fix vázas, 6 soros kivitel hidraulikusan csukható. Kocsik csuklópontjai perselyezettek, zsírozhatók, valamint az utánhúzás lehetősége biztosítja a hosszútávú pontos munkát.

Kiskerekek elasztikus öntisztuló gumikerekek, golyós csapágyazással. Olasz Gaspardo gyártmányú, mini-max típusú adagoló rendszer. Talajról kapja a meghajtást, csillag keréken keresztül, ezáltal biztosítva a sebességarányos kijuttatást.

Műtrágya kijuttatható mennyiség 40 – 240 kg/ha.

 ORS/OMS-3MORS/OMS-4MORS/OMS-6/3M
Művelt sorok száma346
Munkaszélesség (m)2,33,15
Szállítási szélesség (m)2,33,33,3
Erőgépigény (LE)454582
Súly (kg)440830980
KivitelFix vázasFix vázasHidraulikusan csukható
Kapák típusaOlasz Bianchi edzett-hőkezelt rugóskapák vagy merevkapás változat, melyhez adjuk a töltögető lapokat is
OpciókSorvédő egység

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Omikron sorközművelő kultivátorok 300kg műtrágyaszóró adapterrel galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!