Cositoare cu tamburi Umwelt cu cultivator de miriște cu role de cauciuc

Nume model: UDKG

Tip: mai multe tipuri

Cositoarele cu tambur UDKG cu cultivator de miriște cu role de cauciuc sunt antrenate de doi arbori cardanici pentru o funcționare optimă. Se caracterizează prin performanță înaltă a zonei, reglare ușoară, riscul de înfundare a structurii este mic, cuțitele pot fi înlocuite cu ușurință, structura este fiabilă. Se adaptează perfect la suprafețele neuniforme ale solului. Spărgătorul de tulpini ajută la spargerea tulpinilor sau ierburilor în mai multe locuri, grăbind uscarea acestora. Acest lucru permite tulpinii și frunzelor să se usuce aproape în același timp, minimizând astfel pierderea de nutrienți inerente frunzelor. Structura cadrului ranforsat.

MODEL Lățime de lucru Număr tamburi Putere necesară Număr cuțite Viteza cardanului Greutate
m buc CP buc /minut kg
UDKG/170 – Manual 1,7 2 40 8 540 450
UDKG/190 – Manual 1,9 2 45 8 540 470
UDKG/190 – Hidraulic 1,9 2 45 8 540 650

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Cositoare cu tamburi Umwelt cu cultivator de miriște cu role de cauciuc Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!