Umwelt Dobos fűkaszák, gumihengeres szársértővel

Modell neve: UDKG

Típus: Több típus

Az UDKG gumihengeres szársértővel szerelt dobos kaszák az optimális működés érdekében a munkavégző elemeinek meghajtása két kardántengelyen keresztül történik. Nagy területteljesítmény, egyszerű beállíthatóság jellemzi, a szerkezet eltömődésveszélye kicsi, a késeket könnyen lehet cserélni, üzembiztos szerkezet. Az egyenetlen talajfelületekhez kiválóan alkalmazkodik. A szársértő a pillangós növények vagy fűfélék szárának több helyen történő megtöriését segíti, gyorsítva annak megszáradását. Ez lehetővé teszi, hogy a szár és a levélzet közel azonos időben száradjon meg, ezáltal minimalizálható a levelekben rejlő tápanyagveszteség. Erősített vázszerkezet.

MODELL Munka-szélesség Dobok száma Erőgép-igény Kések száma Kardán fordulatszám Súly
m db LE db /perc kg
UDKG/170 – Manuális 1,7 2 40 8 540 450
UDKG/190 – Manuális 1,9 2 45 8 540 470
UDKG/190 – Hidraulikus 1,9 2 45 8 540 650

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Umwelt Dobos fűkaszák, gumihengeres szársértővel galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!