Search
Close this search box.

Concasor hidraulic cu braț S&C

Nume model: S&C DS 40-45

Tip: Concasor cu braț

Având în vedere scopul mașinii, acesta este potrivit pentru zdrobirea și curățarea tufișurilor și plantelor tulpinilor supra-crescute pe zona acostamentului și pe versanții și fundul șanțurilor. Până la 70 mm, astfel încât zona acostamentului și a șanțului, care fac parte integrantă din drumuri, să poată fi curățate și întreținute în mod regulat.

Echipat cu un sistem de schimb de căldură aer/ulei cu schimb ridicat de căldură, bloc de control hidraulic cu supapă proporțională. Unitate de control electronică în cabină pentru mișcarea brațelor și a capului.
Transmisia cuplului Multiplicator GR3, echipat cu o supapă de siguranță a coloanei centrale rotative la 90 °. Bucșe și știfturi întărite la toate balamalele, reglabile în două poziții. Rotile rulmentate la 140

Cadrul mașinii și stâlpul mașinii sunt realizate din brațe și îmbinări din oțel inoxidabil DOMEX, capul de tăiere tip 1000 este echipat cu o legătură spate și o curea de transmisie. Opritoare din cauciuc de protecție față și spate pe capul de tăiere. Tije de montaj tractor, Echipat cu iluminare bară spate, arbore cardanic. Rulmentul capului de tăiere este echipat cu o etanșare labirint.

Extensie laterală: 4.500 mm
Greutate: 980 kg
Lățime de lucru: 1.000 mm
Dimensiunile carcasei mașinii sunt: 2.150 × 1.800 × 1.690 mm
Viteza rotorului: 3.000 rpm
Turație priză de putere: 540 rpm
Cerință de putere nominală: 80-120 Cp
Performanță specifică lucrării: în funcție de densitatea și diametrul materialului de zdrobit: 1000-1500 metru curent/h
Unghiul capului: 330 °
Sistem hidraulic independent – volum ulei hidraulic 140 l

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Concasor hidraulic cu braț S&C Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!