Keresés
Close this search box.

S&C Hidraulikus gémes zúzó

Modell neve: S&C DS 40-45

Típus: Gémes zúzó

A munkagép rendeltetését tekintve alkalmas a padkaterületen és árkok rézsűjén, fenekén a benőtt bokrok, szárnövekvények zúzására, tisztítására átm. 70 mm-ig, ezáltal tisztítható és rendszeresen karbantartható az utak szerves, elválaszthatatlan részét képző padka és árokterület.

Nagy hőcserélő képességű levegő/olaj hőcserélő rendszerrel szerelve, arányos szeleppel felszerelt hidraulikus vezérlőtömb. Elektronikus vezérlőegység a fülkében a karok és a fej mozgatásához
Szorzómű GR3 nyomaték átvitel, 90°-ban elfordítható középoszlop biztonsági szeleppel felszerelve. Edzett perselyek és csapok minden csuklópontnál, Két helyzetben állítható átm. 140-re csapágyazott görgő

A gépváz és géposzlop a karok és csuklók DOMEX rozsdamentes acélból készültek, az 1000-es típusú vágófej hátsó csatlakozással és szíjhajtással felszerelt. A vágófejen védő gumiütközők elől és hátul. Traktorhoz rögzítő rudak, Hátsó lökhárító világítással felszerelve, Kardántengely. A vágófej csapágyazása labirinttömítéssel van felszerelve.

Oldalkinyúlás: 4.500mm
Tömeg: 980 kg
Munkaszélesség: 1.000 mm
A gép befoglaló méretei: 2.150×1.800×1.690 mm
Rotor fordulatszáma: 3.000 f/perc
Kardántengely fordulatszáma: 540 f/perc
Névleges teljesítmény-igény: 80-120 Le
Munkaspecifikus teljesítmény: zúzandó anyag sűrűségétől és átmérőjétől függően: 1000-1500 fm/h
Fej szög: 330°
Független hidraulika rendszer- hidr. olaj mennyisége 140 l

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

S&C Hidraulikus gémes zúzó galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!