Search
Close this search box.

Zürn 160 Combină

Nume model: 160

Tip: Mașină de recoltat colete modernă

ZÜRN 160 este o combină modernă pentru recoltarea fără amestec și fără cereale a culturilor de câmp. Combina de colete ZÜRN 160 a fost complet regândită.

Conceptul modern de mașină satisface chiar și cele mai înalte cerințe. Dispozitivul de treierat, sistemul de curățare și motorul au rezerve de putere suficiente pentru recoltarea solicitantă a parcelelor de testare. Cabina ergonomică oferă confort maxim șoferului și operatorului.

Combinade colete ZÜRN 160 are un design modular și poate fi configurat individual pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Zürn 160 Combină Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!