Search
Close this search box.

Utilaj de împrăștiat fânul rotativ purtat Umwelt

Nume model: URT

Tip: mai multe tipuri

Utilajele de împrăștiat fânul purtate URT sunt responsabile pentru ridicarea, aerisirea și împrăștierea brazdei cosite. Uneltele rotative se caracterizează prin viteză mare de lucru, urmărire excelentă a solului, lucru perfect de împrăștiere, durată lungă de viață, rotație eficientă și manipulare ușoară.

Ridicarea largă are ca rezultat o preluare curată și o răspândire uniformă. Modelul ideal de împrăștiere asigură un furaj de calitate. Greutatea ușoară și poziția de transport îngustă și compactă le permit să fie operate în siguranță chiar și pe terenuri extrem de muntoase.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Utilaj de împrăștiat fânul rotativ purtat Umwelt Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!