Search
Close this search box.

Tractor Solis 26 HST

Nume model: 26 HST

Tip: tractor mic

Performanța excelentă a lui Solis 26 până în prezent a fost încununată de producător cu instalarea unei transmisii hidrostatice de ultimă generație. Tractorul hidrostatic ușurează munca pe aproape orice teren datorită deplasării sale fără trepte înainte și înapoi.

Această caracteristică este deosebit de valoroasă atunci când sarcina necesită precizie ridicată și viteză constantă. Pe lângă cutie de viteze, priza de putere de jos reprezintă diferența față de modelul de bază.

Imbatabil în grădinărit și corturi de folie, deoarece viteza reglabilă continuă combinată cu servodirecția duce conceptul de manevrabilitate la un nou nivel!

Datorită deplasării fără trepte înainte și înapoi, sarcinile care necesită o precizie ridicată pot fi îndeplinite cu ușurință acolo unde viteza uniformă este o cerință de bază. Cel mai mare avantaj constă în sectorul comunal și horticultură, deoarece poate funcționa uniform pe aproape orice teren cu transmisia hidrostatică.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Tractor Solis 26 HST Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!