Search
Close this search box.

Tractor pentru tuns iarba John Deere x350R

Nume model: X350R

Tip: Tractor de gazon

Se potrivește oriunde: o mașină de tuns iarba concepută în principal pentru gazon mare, pentru o muncă eficientă și confortabilă.

  • Pedale Twin Touch™
  • Păstrarea vitezei
  • Captator de iarba în spate

Tăiați-l, strângeți-l, găsiți bucurie în el
Ai nevoie de un tractor de gazon cu colector de iarbă în spate? X350R are această caracteristică, astfel încât să puteți deține o mașină de tuns iarba accesibilă. Veți aprecia, de asemenea, afișajul elegant, în stil automobil, comenzile proiectate ergonomic și pedalele Twin Touch ™ ușor de utilizat pentru controlul hidrostatic al conducerii. Puteți alege dintr-o serie de punți de tuns iarbă pentru a personaliza modelul X350R.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Tractor pentru tuns iarba John Deere x350R Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!