Search
Close this search box.

Tăvălugi Cambridge Omikron

Nume model: OTH

Tip: mai multe tipuri

Familia de tăvălugi Cambridge a fost dezvoltată pe baza multor ani de experiență ca producător și operator de mașini agricole. Elementele de cultivare provin de la cei mai renumiți producători vest-europeni, cu o lungă istorie.

Familia de tăvălugi este una care include mai multe tipuri de tăvălugi. Tăvălugii noștrii combinate pentru semințe sunt disponibile în lățimi de lucru între 5,2 și 9,3 (80 – 250 CP), cu sau fără mistrie.

Cadrul este împărțit în 3 părți, elementele de capăt se închid după răsucire pentru a se asigura că lățimea de transport admisă este respectată.

Rolul său cel mai important este aglomerarea și prelucrarea solului după arat. După semănatul de primăvară, folosind tăvălugul, putem crea condiții optime pentru dezvoltarea semințelor. Stratul de sol liber rămas previne ghiveciul solului după ploile bruște.

Mașina este potrivită pentru rularea de primăvară a plantelor semănate de toamnă, pentru tratarea înghețurilor de sol și pentru accelerarea dezvoltării populației de plante.

Prin utilizarea tăvălugului, se poate obține un efect de aglomerare excelent și o suprafață uniformă.

Mașina efectuează lucrări complexe de prelucrare a solului dintr-o singură mișcare.

Mistriile reglabile hidraulic lucrează și mărunțișează denivelările de arat. Cu ajutorul tijei de rigidizare montata în mistrie se obține o suprafață perfect prelucrata. Dacă tijele sunt îndepărtate, sapele se pot deplasa independent una de cealaltă, astfel încât chiar și cu cantități mai mari de reziduri de miriște sau condiții mai umede, putem obține un rezultat bun.

Rolele tăvălugului în linie sfărâmă și mai mult bulgări, oferind o bază solidă pentru patul de semințe și un strat de acoperire superior aerisit și liber. Acest lucru va face germinarea perfectă și uniformă.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Tăvălugi Cambridge Omikron Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!