Search
Close this search box.

S&C Excavator purtat S&C 50-25

Nume model: S&C 50-25

Tip: Excavator

Lanțurile pentru atașarea la un tractor sunt standard. Toate componentele hidraulice sunt fabricate în Italia.Performanța specifică lucrării în funcție de tipul solului și umiditate: 1,5-2 m3/h.

Cadru din oțel inoxidabil extrudat FE510. , coloană centrală rotativă la 180 ° cu doi cilindrii – soluție patentată. , Bloc de control hidraulic integrat cu brațe – 55 L, multiplicator, pompă (19 L), ulei hidraulic, filtru de ulei, sistem hidraulic, rezervor hidraulic (42 L), racorduri hidraulice, suspensie în 3 puncte, Suporturi hidraulice independențe cu supapa de control, cupă de 300 mm, Bucșe și știfturi întărite la toate balamalele, Cilindri prevăzuți cu tije speciale (prelucrare 100 de ore), Suprafețe acoperite cu vopsea sablata și pulbere poliester.

Putere necesară: 50-80 CP
Adâncime de lucru: 2500 mm
Unghi de rotație: 180 °
Lățimea mașinii: 1.600 mm
Înălțime: 1.590 mm
lungime: 1.315 mm
greutate: 620 kg

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

S&C Excavator purtat S&C 50-25 Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!