Search
Close this search box.

S&C Buldoexcavator purtat S&C 30-17

Nume model: S&C 30-17

Tip: Excavator

Excavatorul de șanț / excavator adânc oferă o soluție rentabilă și potrivită pentru curățarea șanțurilor și canalelor, care sunt o parte integrantă și inseparabilă a drumurilor. Capacitatea specifică lucrării în funcție de tipul solului și conținutul de umiditate: 0,8… 1,5 m3/h.

Cadru din oțel inoxidabil extrudat FE510. Coloană centrală rotativă la 180 ° cu doi cilindri – soluție patentată. Bloc de control hidraulic integrat cu brațe – 45 L, multiplicator, pompă (6 L), ulei hidraulic, filtru de ulei, sistem hidraulic, rezervor hidraulic (42 L), conexiuni hidraulice, suspensie în 3 puncte, suporturi hidraulice independente cu supapă de reținere, cupă de 260/300 mm, bucșe întărite și știfturi la fiecare punct de balama. Cilindrii sunt echipati cu bare speciale (prelucrare 100 ore). Suprafețe sablate și acoperite cu pulbere de poliester. Lanțuri pentru atasarea tractoarelor. Toate componentele hidraulice sunt fabricate în Italia.

Putere necesară: 15-35 Cp.
Adâncime de lucru: 1700 mm, unghi de rotație: 180 °
Lățimea mașinii: 1.150 mm
Înălțime: 1.220 mm
lungime: 970 mm, greutate: 300 kg

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

S&C Buldoexcavator purtat S&C 30-17 Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!