Search
Close this search box.

Maschio Giraffa 185 Mulcher

Nume model: Giraffa 185

Tip: Mulcher cu Împingere laterală hidraulică

Tocător lateral pentru cei care doresc robustețe și versatilitate într-o singură mașină. Datorită gamei sale largi de echipamente standard și construcției robuste, este potrivit pentru orice aplicație, de la cosit până la mărunțirea arbuștilor mai mari.

Cu împingere laterală hidraulică. Extensie laterală la stânga liniei laterale a tractorului: 800 mm, la dreapta: 2510 mm. Viteza de rulare 540 rpm.
Cu protecție din placă metalică din față. Rotor cu transmisie unilaterală, curea trapezoidale, perete spate care poate fi deschis. Cu roată spate. În interiorul casei cu o serie de contracuțite.
Rotor echilibrat cu 20 de lame de ciocan. Cardan ca accesoriu.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Maschio Giraffa 185 Mulcher Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!