Search
Close this search box.

Gredere Mumgép – FG / MVG

Nume model: Mumgép

Tip: mai multe tipuri

MUMGÉP Kft. Oferă pentru diferite firme, instituții gredere tractate, purtate, rindele, spărgătoare de pietre, compactoare de înaltă calitate, ușor de utilizat, pentru pentru repararea drumurilor agricole de pământ, pentru repararea drumurilor din macadam, pentru reabilitarea unui drum de suprafață cu încărcare mai mică, pentru împrăștierea materialului, pentru nivelare de drumuri, pentru deszăpezire.

Având în vedere zeci de ani de experiență în proiectare și alegerea unor calități excelente ale materialelor, ne-am străduit să creăm mașini care sunt de lungă durată, cu întreținere redusă, simple și ușor de utilizat. Aceste mașini sunt excelente pentru refacerea profilului drumurilor neglijate de pământ și macadam de apă, pentru tăierea părții asociate a acostamentului, pentru împrăștierea materialului și pentru curățarea zăpezii.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Gredere Mumgép – FG / MVG Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!