Search
Close this search box.

Grape cu disc Sokoró

Nume model: SET-GM

Tip: mai multe tipuri

Uneltele speciale pentru prelucrarea solului convenționale sunt discuri drepte purtate și semi purtate tip SET-GM. Ideală și în același timp indispensabilă pentru cultivarea miriștilor, lucrările post-recoltare, arătura în sol a reziduurilor de tulpini, dar poate fi folosită și pentru îndepărtarea suprafețelor necultivate și pentru nivelarea suprafețelor denivelate. Maruntește și rotește rezidurile de tulpină intens și uniform. Datorită vitezei mari de lucru, este potrivită pentru prelucrarea suprafețelor mari.

Discurile sunt arcuite individual, urmărind astfel denivelările solului, iar elementele arcului din cauciuc asigură și protecție împotriva pietrelor. Elementele discului sunt echipate cu un rulment care nu necesită întreținere, ceea ce facilitează operarea mașinii. Rola de etanșare situată după rândurile de discuri este responsabilă pentru menținerea uniformă a adâncimii și reglarea adâncimii, care are un efect excelent de spargere a bulgărilor și capacitate de compactare.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Grape cu disc Sokoró Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!