Search
Close this search box.

Discuri Helti KNT “V”

Nume model: HELTI KNT "V"

Tip: mai multe tipuri

Grapele cu discuri KNT au o construcție puternică (150x100x6), care, datorită greutății lor, pot fi folosite pe timp de secetă. Este ușor de reglat, discurile de înaltă calitate au 560 mm și discurile laterale au 460 mm în diametru. Racletele vibrante din oțel călit asigură o funcționare fără înfundare.

Sistemul său de rulmenți cu etanșare fără apă și praf garantează o durată lungă de viață a rulmenților. Distanțierele turnate au lungimea de 220 mm. După slăbirea șuruburilor de fixare, unghiul de lucru al elementelor poate fi reglat manual. Dispozitivul său de remorcare este suspendat într-un singur loc din mijloc. Discurile sunt echipate standard cu roți de 10,0 / 75.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Discuri Helti KNT “V” Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!