Search
Close this search box.

Disc Omikron semi greu

Nume model: OMVT

Tip: mai multe tipuri

Aceste mașini sunt echipate cu 2 rânduri de discuri, cu aspect în V, controlate la nivel, conectate cu tractare. Adâncimea de lucru poate fi reglată hidraulic.

Pentru a lucra solul cu discuri, am instalat grapa cu role cu margini dințate, deja bine dovedită, întărită, cu un rulment Y multi-etanșat de ultimă generație. Tăvălugul este echipat cu echipament de urmărire al solului și este cu control al sarcinii cu arc care poate fi reglat într-o gamă largă. Lucrarea efectuată de tăvălug este de calitate „pat de sămânță”.

Mașinile sunt echipate cu nivelator automat și control al adâncimii de lucru.

Mașinile sunt echipate cu nivelator automat și control al adâncimii de lucru.

Pe lângă domeniul tradițional de aplicare (cultivarea miriștilor), discurile sunt potrivite și pentru arat, pregătirea patului de sămânță, tăierea și amestecarea reziduurilor de tulpină a plantelor, plivitul, amestecarea substanțelor chimice – îngrășăminte – substanțe chimice în sol, desfacerea pârghiei și pregătirea netivită. sol.

Rulmenții cu rândurilor de discuri sunt fabricați cu rulmenți convenționali ST-740.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Disc Omikron semi greu Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!