Search
Close this search box.

Compactoare Helti – închidere hidraulică – purtat

Nume model: Helti S3 P6

Tip: mai multe tipuri

Prima linie de tăvălug este unul cu cavitate și nu conține un arbore central, reducând astfel la minimum posibilitatea de înfundare și depunere. În jurul circumferinței acestuia sunt amplasate tije ondulate din oțel călit de 8 mm, care, pe lângă faptul că pot compensa lipsa unui arbore central, asigură menținerea unei adâncimi de lucru constantă chiar și în condiții extreme de sol. În plus, prezintă rezistență la abraziune și flexibilitate extrem de ridicate.

Pentru a menține integritatea mașinii, cilindrii au un design cu arc pe ambele părți – permițând suprasarcini puternice neașteptate – reducând astfel forțele care pot fi absorbite pentru a proteja mașina. Supraîncărcările pot fi cauzate, de exemplu, de creste mari sau chiar bucăți de beton sau piatră etc. Cu rânduri de tăvălugi rulmentați, tăvălugii duble din spate sunt cu cavitate, tensiunea lor este facilitată de un arbore gros și puternic și un arc. Când lucrează, mașina este autoportabilă, deoarece întrerupătoarele din față și din spate sunt capabile să asigure adâncimea de lucru și să mențină greutatea compactorului. Cu un cârlig în trei puncte cu conectare rapidă cu mistrie fiabile, ușor de mișcat.

Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ

Solicitați oferta noastră astăzi

Ești interesat de produs? Mai aveți întrebări pentru colegii noștri? Contactează-ne și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil!

Compactoare Helti – închidere hidraulică – purtat Galerie

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!