Search
Close this search box.

Artsteel XTR500 Tocător de crengi

Artsteel Tocător de crengi XTR500 V2 25CP Honda motor

Macină până la un diametru de 11-12 cm, plus ramurile y. Dimensiunea tocăturii este reglabilă!

Tocător de crengi suspendat cu tractor. Utilaj pentru mărunțirea și ambalarea imediată a crengilor și creșterilor de tulpini din defrișările de tufișuriși scruburi. Suspensie cu conexiune de cat. I. și cat. II. Lungimea utilajului cu suflanta pliată este de 1720 mm, cu suflanta deschisă 2700 mm, înălțimea de 2100 mm și lățimea de 1250 mm. Cadrul de oțel este realizat dintr-o placă de oțel cu grosimea 5 mm, în timp ce pâlnia de dozare are grosimea de 2 mm.

Preț: 8900 EUR Preț redus: 7900 EUR

Deschiderea buncărului de la cuțite 280*150 mm. Pâlnia are un sistem de frânare activ, care încetinește viteza de alimentare a lemnului care urmează să fie tocat și oferă o funcție de protecție care împiedică reculul crengilor mărunțite. Pentru prevenirea accidentelor, există o oprire electronică de urgență pe partea laterală a pâlniei. Viteza recomandată a motorului este de 1000 rpm. Acționarea este asigurată de două scripete cu curea trapezoidală, care sunt conectate prin 2 curele de tip 1275 LI. La capătul îndepărtat al rotorului, pe partea opusă acționării, există o volantă suplimentară de 50 kg, care asigură un cuplu mai mare și mai continuu și protejează angrenajul tractorului. Tocătorul are un diametru de 500 mm, cu un cuțit rotativ de 280 mm lungime, 78 mm lățime, 15 mm grosime și 1 contra-cuțit de 280 mm lungime, 78 mm lățime și 15 mm grosime. Cuțitele sunt atașate la cadrul din oțel cu 5 șuruburi Allen M12 și contra-cuțitul cu 3 șuruburi M12. Formarea bordurii cuțitelor este în unghi de 30°. Cu contor de ore de funcționare, adaptor detașabil pentru sac și arbore cardanic. 

ARTSTEEL XTR-500 Galerie

Solicitați oferta noastră astăzi

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!