Keresés
Close this search box.

ARTSTEEL XTR-501 ágaprító

Modell neve: XTR-501

Típus: ágaprító

12-13 cm átmérőig darál, plusz az „y“ elágazásokat. Az apríték mérete állítható! Traktorhajtású függesztett ágaprító gép.

Cserje- és bozótirtás során kitermelt surjángok, szárnövekmények, gallyak aprítására, ezek azonnali bezsákolására. A függesztés kat. I. és kat. II. csatlakozással. A munkagép hosszúsága behajtott kifúvóval 1720 mm, kihajtott kifúvóval 2700 mm, magassága 2100 mm, szélessége 1250 mm. Az acélváz 5, míg az adagolótölcsér 2 mm vastagságú acéllemezből készül. Adagológarat nyílása a kések felől 280*150 mm.

A tölcsérben aktív-fékezőrendszer található, ami fékezi az adagolandó fa előtolási sebességét, illetve egy védelmi funkciót tölt be, amely meggátolja az aprított gallyak visszacsapódását. Balesetvédelmi szempontból a tölcsér oldalán elektronikus vészleállító található. Az erőgép javasolt fordulatszáma 1000 ford./perc. A meghajtást két db ékszíjtárcsa biztosítja, amelyeket 2 db 1275 LI típusú szíj kapcsol össze.

A forgórész túlsó végén meghajtással ellentétes oldalon plusz egy db 50 kg lendítőkerék található, ami nagyobb és folytonosabb nyomatékot biztosít és védi a meghajtó traktor hajtóműjét.

Az aprítóegység átmérője 500 mm, amelyen összesen 1 db forgókés, ezek hosszúsága 280 mm, szélessége 78 mm, vastagsága pedig 15 mm és 1 db ellenkés helyezkedik el, amelynek hosszúsága 280 mm, szélessége 78 mm, vastagsága 15 mm. A kések 5 db M12-es imbusz csavarkötéssel, az ellenkés 3 db M12-es csavarral van rögzítve az acélvázhoz. A kések élképzése 30°-os szögben történik. Üzemóra számlálóval, leszerelhető zsákolóadapterrel és kardántengellyel.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

ARTSTEEL XTR-501 ágaprító galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!