Keresés
Close this search box.

ARTSTEEL XTR-300 ágaprító

Modell neve: XTR-300

Típus: ágaprító

8-9 cm átmérőig darál, plusz az „y“ elágazásokat. Az apríték mérete állítható! Traktor hátsó hárompontra függeszthető TLT hajtású ágaprító gép.

Funkcióját tekintve alkalmazható cserje- és bozótirtás során kitermelt surjángok, szárnövekmények, gallyak aprítására, ezek azonnali bezsákolására. A függesztés szabványos kat. I. és kat. II. csatlakozási pontokkal van ellátva. A munkagép hosszúsága 1350 mm, magassága 1580 mm, szélessége pedig 1980 mm. Az acélváz anyagminősége 5 LV (S355MC). Az adagolótölcsér 2 mm vastagságú acéllemezből készül. Adagológarat nyílása a kések felől 300*150mm.

A tölcsérben egy úgynevezett aktív fékezőrendszer található, ami fékezi az adagolandó fa vagy gallyak előtolási sebességét, illetve egy védelmi funkciót tölt be, amely meggátolja az aprított gallyak visszacsapódását. Balesetvédelmi szempontból a tölcsér oldalán egy karral működtethető elektronikus vészleállító rendszer található. Az erőgép javasolt fordulatszáma min. 1000 fordulat/perc. A meghajtást két db ékszíjtárcsa biztosítja, amelyeket 2 db 1275 LI típusú szíj kapcsol össze.

Az aprítóegység átmérője 300 mm, amelyen összesen 4 db forgókés, ezek hosszúsága 350 mm, szélessége 78 mm, vastagsága pedig 15 mm és 1 db ellenkés helyezkedik el, amelynek hosszúsága 300 mm, szélessége 78 mm, vastagsága 15 mm. A kések 7 db M12-es imbusz csavarkötéssel, az ellenkés 3 db M12-es csavarral van rögzítve az acélvázhoz. A késeket csak vizes köszörűgéppel szabad köszörülni! A kések élképzése 30°-os szögben történik. Leszerelhető zsákoló adapterrel és kardántengellyel.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

ARTSTEEL XTR-300 ágaprító galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!