Keresés
Close this search box.

ARTSTEEL XTR-150 ágaprító

Modell neve: XTR-150

Típus: ágaprító

6-7 cm átmérőig darál, plusz az „y“ elágazásokat. Az apríték mérete állítható! Traktor hátsó hárompontra függeszthető TLT hajtású ágaprító gép.

Funkcióját tekintve alkalmazható cserje- és bozótirtás során kitermelt surjángok, szárnövekmények, gallyak aprítására, ezek azonnali bezsákolására. A függesztés szabványos kat. I. és kat. II. csatlakozási pontokkal van ellátva. A munkagép hosszúsága 1000 mm, magassága 1400 mm, szélessége pedig 1050 mm. Az acélváz anyagminősége 5 LV (S355MC). Az adagolótölcsér 2 mm vastagságú acéllemezből készül. Adagológarat nyílása a kések felől 200x150mm. A tengely teljes hossza 490 mm, átmérője 40 mm, a meghajtás felől szabvány szerint hat bordás kialakítású. Az aprítógéphez használt erőgép javasolt fordulatszáma az aprítás során minimum 1000 fordulat/perc.

Meghajtása un. gyorsító áttétellel történik, a meghajtó- és a forgótengelyen dupla 17”-es beszúrású ékszíjtárcsák helyezkednek el, amelyeket 2 db 1275 LI típusú szíj kapcsol össze. Az aprítóegység átmérője 300 mm, amelyen összesen 4 db forgókés, ezek hosszúsága 200 mm, szélessége 78 mm, vastagsága pedig 15 mm és 1 db ellenkés helyezkedik el, amelynek hosszúsága 200 mm, szélessége 78 mm, vastagsága 15 mm. A kések 4 db M12-es imbusz csavarkötéssel, az ellenkés 2 db M12-es csavarral van rögzítve az acélvázhoz. A késeket csak vizes köszörűgéppel szabad köszörülni! A kések élképzése 30°-os szögben történik. Leszerelhető zsákoló adapterrel és kardántengellyel.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

ARTSTEEL XTR-150 ágaprító galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!