Keresés
Close this search box.

ARTSTEEL XPF-120 PRO ágdaraboló

Modell neve: XPF-120 PRO

Típus: ágdaraboló

Ez a típus két tengellyel van szerelve, ami összefordulás elvén működik és egy harmadik, ami az áttételt biztosítja, tengelyenként három darab késsel rendelkezik, az összefordulást három darab fogaskerék biztosítja kettő azonos méretű, a harmadik kisebb átmérőjű így keletkezik az áttétel.

Egyedülálló konstrukcióként fejlesztettük ki a „GONDOZÁSMENTES” kivitelt, ami azt jelenti, hogy hagyományos alapon működő gépek bizonyos üzemóra után zsírózást igényelnek, ez a típus viszont olajfürdőben dolgozik, amely működés közben üzembiztos és halk lesz, illetve megsokszorozza a fogaskerekek élettartamát. A fogaskerekek karbantartása érdekében időközönként ellenőrizni kell az olajszintet. Az adagolótölcsér oldalán elektronikus vészleállító található.

Csatlakozás: kat. I/II

  • Meghajtás (TLT): 540 max. 750 ford./perc

Gallytípusok maximum befogadóképessége

  • Frissen vágott puhafából 110 mm
  • Frissen vágott keményfából 100 mm
  • Száraz keményfa 90mm
  • Darabolt gallyak/fa hossza 8-15 cm közötti
  • Óránkénti teljesítménye kb. 10-11 m3.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

ARTSTEEL XPF-120 PRO ágdaraboló galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!